I després

Els socialistes proposen polítiques comunes amb els pobles del voltant

Compartiu aquesta història

Ahir a Palamós es van trobar els candidats del PSC de sis poblacions del Baix Empordà, entre els quals el de la nostra ciutat, Josep Melcior Muñoz. Els candidats van proposar afrontar els principals reptes del territori d’una manera conjunta, cosa que implica treballar com si aquests 6 municipis; Vall-llobrega, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina i Sant Feliu de Guíxols, fossin com una àrea metropolitana anomenada sistema urbà de la Costa Brava Centre, una unió d’interessos conjunts per la defensa del territori davant d’altres administracions superiors com Generalitat o Estat.

Muñoz, creu que cal repensar els projectes locals, però des d’una visió territorial més àmplia. Posa l’exemple de crear una oferta de cicles formatius en aquesta zona adaptats a les necessitats del teixit productiu d’aquestes localitats. Muñoz també reclama poder-se unir a l’Autoritat del Transport Metropolità de Girona i actualitzar l’actual connexió de transport públic en aquesta zona.

Els alcaldables han consensuat deu propostes que van des de la conservació del patrimoni o els serveis viaris fins a la cultura, zones industrials, un parc d’habitatges de lloguer o la cohesió social.

El més llegit

I després