I després

Els “Reis i Reines” de la Festa Major

Compartiu aquesta història

Els reis i reines de la Festa Major són: Jordi Ferrando, Sidro Ribera, Óscar Titos, Neus Patón, Antonio Márquez, Gemma Calvet, Jordi Cambronero, Tote Fernández, Jaume Baudina, Alfred Bonete, Pere Moreno, Pere Gimbernat, Josep Cullell, Pere Vázquez, Jordi Escriu, Carmen Arasa, José Donaire, Agustí López i Jordi Ensenyat.
Aquests 19 personatges han tingut l’honor de ser Reis o Reines del Carnaval de la nostra ciutat. Un Carnaval que aquest any ha celebrat, d’una manera molt intensa, el 30è aniversari del seu restabliment un cop recuperada la democràcia.
Per aquest motiu, i com a colofó final als actes de celebració d’aquesta festa tan arrelada i valorada pels ciutadans, aquest any seran els Pregoners Oficials de la Festa Major 2010 de Sant Feliu. Un pregó ple de sorpreses i amb un esperit carnavalesc.
Tot començarà cap a les 19.30 h. (un cop hagin passat els Gegants i Capgrossos), amb una cercavila festiva pel centre de la ciutat, que recorrerà la Rambla Vidal i el tram de Passeig del Mar fins arribar a l’escenari situat a davant de l’Ajuntament. En aquesta cercavila hi participaran les colles de carnaval ganxones, les padrines del carnaval i els Reis i Reines Carnestoltes que aniran a sobre d’una espectacular carrossa que s’ha construit per a l’ocasió.
Per tal d’oferir un espectacle diferent (a petició dels Pregoners), es canviarà la situació del pati de cadires per tal de convertir l’entorn en un autèntic escenari carnavalesc. Es reservaran unes zones de l’espai per als membres de les colles de carnaval.
I a partir d’aquí, tot es manté en el més absolut secret.

El més llegit

I després