I després

L’Ajuntament amplia a 1 quilòmetre la distància per passejar els gossos

L’Alcalde, Carles Motas, ha explicat que amb l’entrada en vigor de la normativa que permet als majors de 14 anys a sortir a passejar gossos o a realitzar tasques de primera necessitat com ara anar a comprar aliments o a la farmàcia, el consistori ha decidit ampliar la distància de passejada de mascotes fins a 1 quilòmetre.

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes, des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es va informar, a través d’un Ban, que només es podia treure a passejar el gos a una distància màxima de 200 metres del lloc de residència.

L’Alcalde, Carles Motas, ha explicat que amb l’entrada en vigor de la normativa que permet als majors de 14 anys sortir a passejar gossos o a realitzar tasques de primera necessitat com ara anar a comprar aliments o a la farmàcia, el consistori ha decidit ampliar la distància de passejada de mascotes fins a 1 quilòmetre.

L’Alcalde explica que la mesura es pren per “no generar contradiccions entre la normativa estatal i local”. Cal recordar que les normes de seguretat durant aquest passejos s’han de mantenir.

El més llegit

I després