I després

Cada vegada més negocis ganxons ofereixen servei a domicili

Compartiu aquesta història

Durant aquest estat d’alarma que estem vivint, sortir a comprar aliments de primera necessitat està premès, però no tothom pot fer-ho i totes les mesures per prevenir el contagi són poques. És per això que hi ha diversos establiments de Sant Feliu de Guíxols que ofereixen els seus seveis a domicili.
Cada dia són més negocis els que s’hi ha sumat i la oferta és més àmplia, hi ha més ventall de productes diferents per comprar a domicili.

Hi apareixen, per una banda, els comerços que ofereixen productes alimentaris bàsics i com contactar-hi, així com carnisseries, peixateries, pizzeries, fruiteries i tot el relacionat amb la alimentació. Per altra banda també hi trobareu el llistat de farmàcies, els seus horaris i els telèfons de contacte. Així com també les clíniques veterinàries o les botigues de menjar per mascotes.
Recentment s’hi ha afegit comerços nous que també ofereixen servei a domicili, per exemple: serveis informàtics, tòners per la impressora per la gent que ha de treballar a casa, piles d’alta precisió i també llibres i papereria. Hi trobareu una llarga relació de productes diferents que us poden portar a casa.

ACCEDIU AL LLISTAT CLICANT AQUÍ

Aquest llistat s’esta realitzant amb la col·laboració de Guíxols comerç i turisme i l’àrea de desenvolupament econòmic local de l’ajuntament i es va actualitzant constantment. Si hi trobeu a faltar el vostre negoci o hi detecteu algun error podeu enviar un correu a AnnaLaura.Molero@guixols.cat

 

El més llegit

I després