I després

Els propers dies començaran les obres de l’Avinguda Juli Garreta i la plaça del Monestir

Compartiu aquesta història

Imatge de portada: com quedarà l’Avinguda Juli Garreta un cop acabada l’obra

 

Les obres de la Plaça del Monestir començaran el proper dilluns i les de l’avinguda Juli Garreta, el dimarts 4 d’octubre

 

Una vuitantena de persones han assistit aquest dimarts a la tarda a la reunió convocada per l’Ajuntament per explicar les obres de la plaça del Monestir, que començaran el proper dilluns 26 de setembre, i les de l’Avinguda de Juli Garreta, que donaran inici el dimarts 4 d’octubre.

Amb la reurbanització de l’Avinguda Juli Garreta, la via passarà a ser de plataforma única i es col·locaran jardineres en tot el recorregut per a crear una delimitació física entre vorera i el pas dels cotxes.

Pel que fa a la reurbanització de la Plaça del Monestir, les tasques comportaran l’ampliació de les voreres del carrer de Callao, de la cantonada del carrer Hospital i de davant l’Hostal Zurich. Davant del recinte monàstic, es recuperarà la cota original de la porta de l’Arc de Sant Benet. Les obres tindran una durada de 6 mesos i mig i un cost de 2 milions i mig d’euros. La constructura és Calaf SAU, i la direcció d’obra va a càrrec de Nieto Sobejano Arquitectos.

L’alcalde, Carles Motas, durant la reunió informativa celebrada aquest dimarts a l’Ajuntament.

 

Durant la trobada, el responsable de l’empresa ha detallat el calendari i explicat les afectacions als dos emplaçaments. Per la seva part l’alcalde, Carles Motas, ha resolt els dubtes que han anat sorgint, com ara el canvi de recollida d’escombraries, les solucions previstes per evitar aiguats o aspectes circulatoris, entre altres qüestions.

 

El més llegit

I després