I després

Els Premis Pollença de Literatura 2019 (IX Premi Pollença de Poesia) ha atorgat el primer premi a Elm Puig i Mir de Sant Feliu de Guíxols

El ganxó Elm Puig es va fer amb el IX Premi de Poesia organitzat per l'Ajuntament de Pollença premiat amb 2500€ pel seu treball 'Mentre mastegues la matèria'.

Compartiu aquesta història

El ganxó Elm Puig es va fer amb el IX Premi de Poesia organitzat per l’Ajuntament de Pollença premiat amb 2500€ pel seu treball ‘Mentre mastegues la matèria’.

La filosofia i la metafísica són les protagonistes d’aquests poemes hermètics i gairebé indesxifrables. ‘Amb un llenguatge selecte i un ritme àgil i acurat, la seva lectura ens apropa a una poètica que traspua maduresa, intensitat i bellesa a parts iguals’.

En comunicat de premsa de l’Ajuntament, es destaca que el nombre de participant d’aquesta edició ha estat més reduït que altres anys. Tot i això, comenten la varietat geogràfica dels concursants, fent esment de la gran participació dels escriptors de les Illes Balears en la modalitat de poesia.

El més llegit

I després