I després

Dimecres 20 de novembre 30è Aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

El síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols emet un article elaborat pel Fòrum de Síndics i Síndiques Defensors i Defensores locals de Catalunya. Aquest article s'ha emès en motiu de la commemoració del 30è Aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.

Compartiu aquesta història

El síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols emet un article elaborat pel Fòrum de Síndics i Síndiques Defensors i Defensores locals de Catalunya. Aquest article s’ha emès en motiu de la commemoració del 30è Aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.

En l’escrit es destaca que ‘és un deure concretar l’Agenda 2030 al compliment íntegre dels Drets dels Infants i Joves. Això comporta “arremangar-se” en aspectes fonamentals que generin i propiciïn impactes positius en la infància i l’adolescència. Requereix una aposta clara per augmentar considerablement la inversió en aquest col·lectiu, posant l’accent, especialment, en els que pateixen situacions de vulnerabilitat. També, lluitar intensament contra la pobresa, la desigualtat i l’exclusió, sempre amb l’equitat com a punt de referència i amb l’objectiu prioritari de no deixar cap infant enrere.’

Podeu accedir a l’article clicant aqui.

El més llegit

I després