I després

Els mossos detenen un home per sostreure combustible de diverses benzineres del Baix Empordà

Compartiu aquesta història

Segons informen des de l’Area de Comunicació dels Mossos d’Esquadra, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà – La Bisbal d’Empordà van detenir el dia 18 de febrer Manuel P.C., de 45 anys i veí de Figueres, com a presumpte autor de tres faltes de furt, set faltes d’estafa i dues falsificacions documentals.
Els agents de la comissaria de la Bisbal van saber que en els darrers mesos s’havien produït sostraccions de combustible en benzineres del Baix Empordà i de comarques properes, l’autor de les quals marxava del lloc sense pagar després d’haver emplenat el dipòsit del vehicle o garrafes de mitjana capacitat (d’uns 25 litres).
Al voltant de 2/4 de 9 del matí del dia 18 de febrer agents de la Bisbal que feien tasques de seguretat ciutadana per la població de Vulpellac (Baix Empordà) van observar un vehicle estacionat en un aparcament de terra situat a pocs metres d’una benzinera. Els mossos van veure que el cotxe coincidia amb el que estaven buscant per ser, presumptament, el vehicle usat pel possible autor de les sostraccions de combustible.
Els mossos s’hi van atansar i van comprovar que la persona que conduïa el vehicle també s’adequava a la descripció del possible autor dels fets. Davant de les coincidències observades, els agents van identificar l’ocupant del vehicle i van escorcollar el turisme, on van trobar els objectes següents: una gorra, uns guants, unes ulleres de sol, dues garrafes de plàstic (buides, però amb restes de combustible a l’interior) i, amagades en una bossa sota el seient del conductor, dues plaques de matrícula, que els mossos van comprovar que eren sostretes o bé pertanyien a vehicles donats de baixa.
Els policies també van constatar que, tot i que la matrícula que portava el vehicle en aquell moment era la que li corresponia, els cargols que la subjectaven presentaven mostres evidents d’haver estat manipulats. Els agents també van trobar al seient del costat de conductor una motxilla amb eines.
Amb les evidències observades, els mossos van concloure la investigació de les sostraccions de combustible a les benzineres i van detenir Manuel P.C. com a presumpte autor dels fets.
El detingut, que té antecedents, va ser citat per comparèixer davant del jutjat d’instrucció de la Bisbal encarregat del cas.

El més llegit

I després