I després

Palamós vol que les obres de la C-31 estiguin acabades a l’estiu

Compartiu aquesta història

Segons informa Ràdio Palamós, l’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés, vol garanties que les obres de desdoblament de la carretera C-31 estaran acabades quan comenci la temporada d’estiu. Ferrés considera que el municipi no es pot permetre arribar a la campanya turística amb la nova autovia sense acabar. L’alcaldessa té intenció de parlar d’aquest tema amb el president de la Generalitat, Artur Mas, quan aquest vingui a Palamós el mes que ve per inaugurar l’Espai del Peix.
L’anterior conseller de Política Territorial i Obres Públiques, el socialista Joaquim Nadal, va mantenir fins al final del seu mandat que les obres de desdoblament de la C-31 entre Palamós i Platja d’Aro, podrien estar enllestides per a les vacances de Setmana Santa. Per això falten encara dos mesos. Un termini, però, que sembla insuficient perquè els treballs estiguin acabats. La Direcció General de Carreteres preveu que el desdoblament pugui entrar en servei per Sant Joan. Des de l’Ajuntament de Palamós, però, volen un compromís directe del president de la Generalitat. Teresa Ferrés, alcaldessa del municipi.

CITA TERESA FERRÉS
Les obres de desdoblament de la carretera C-31 entre Platja d’Aro i Palamós van començar ara fa 23 mesos. En la part que afecta el terme municipal palamosí, els treballs es concentren ara principalment en la construcció dels enllaços que hi ha a l’altura del barri de Pla d’es Pla. El principal repte són els dos ponts que travessaran el desdoblament en aquest punt. Pel que fa a la via, fa pocs dies que s’ha posat en servei la nova calçada que s’ha construït i ara s’està aixecant la de l’antiga variant.

El més llegit

I després