I després

Els mossos detenen un home per robar en un sola nit en cinc comerços de Calonge

Compartiu aquesta història

Segons informen des del Departament de Comunicació dels Mossos d’Esquadra, Efectius de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà (Sant Feliu de Guíxols), amb la col·laboració de la Policia Local de Calonge, van detenir el dia 10 de març Ali R., de 24 anys i veí de Calonge com a presumpte autor de cinc robatoris amb força a diferents comerços de la població.
El primer dels fets va succeïr el vespre del divendres dia 4 de març quan la Policia Local de Calonge va tenir coneixement que s’havia produït un robatori en una delegació de Correus. L’autor hauria trencat els vidres de l’aparador i hauria accedit a l’interior de l’oficina. D’aquesta oficina va sostreure una quantitat molt petita de diners, entre 25 i 35 euros.
Ja a la matinada del dia 5 de març la mateixa policia local va comprovar com un altre establiment, una botiga de mobles de Sant Antoni de Calonge, tenia el vidre de l’aparador amb una esquerda i tombat al terra. El lladre hauria entrat dins de la botiga, però en aquest cas no es va trobar a faltar res de l’interior.
Aquesta mateixa nit es va tenir constància, també a aquesta població, del robatori d’un tercer comerç dedicat a la venda de mobles i objectes de regal. El local havia patit el mateix modus oparandi: la fractura del vidre de l’aparador, l’entrada al seu interior, la botiga regirada i la sostracció dels diners. En aquest cas l’autor s’hauria endut uns 800 euros.
Encara, durant aquella nit, es va produir un quart cas en un altre comerç del municipi, una immobiliària. L’autor també hauria trencant el vidre de la botiga i s’hauria endut uns 380 euros.
Finalment, el matí del dia 5 de març, es va tenir constància d’un cinquè robatori en una altra botiga de mobles del mateix municipi. Sempre amb el mateix mètode per entrar, però en aquesta ocasió una vegada dins, el lladre ho va remenar tot però no va sostreure res.
La unitat d’investigació (UI) dels mossos d’esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van iniciar una investigació per tal de localitzar el possible autor o autors dels fets.
La bona investigació i els indicis recollits van portar als policies a saber que el possible autor dels il·lícits podria ser Ali R. D’immediat els mossos, el van localitzar, identificar i detenir com a presumpte autor dels cinc robatoris amb força a establiments.
La investigació continua oberta a l’espera de poder saber si el detingut podria ser també l’autor d’altres fets.
El detingut, de qui consten antecedents, ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols i el jutge n’ha decretat el seu ingrés a presó.

El més llegit

I després