El dia 24, a la Cambra de comerç, les possibilitats de fer negoci a Guinea Equatorial

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols explicarà el 24 de març les possibilitats de fer negoci a Guinea Equatorial, una de les economies emergents d’Àfrica. Aquest país té un dels majors PIB per càpita del continent i és el tercer productor de petroli de l’Àfrica subsahariana. La seva economia segueix en plena expansió, especialment el sector de la construcció a causa de la important inversió que es destina a la construcció d’infraestructures i nous edificis.

Les principals oportunitats de negoci per a les empreses catalanes i espanyoles a Guinea Equatorial estan originades per la necessitat de la provisió de béns i serveis en el país.

En aquest sentit però és fonamental identificar i localitzar els sectors en expansió i els que reben major suport governamental.

Per tal d’informar de les possibilitats que ofereix el mercat d’aquest país africà a les empreses, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, l’agència de patents i marques Gestimarcas i la plataforma empresarial Piamonte Group International han organitzat una jornada que tindrà lloc el 24 de març a les 10 del matí.

L’assistència a l’acte, organitzat amb la col·laboració de ‘La Caixa’, és gratuïta però cal inscriure’s prèviament ja que les places son limitades.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació