I després

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per robar les almoines de l’església de Sant Martí de Palafrugell

Compartiu aquesta història

Els detinguts van robar la caixa de les donacions dels feligresos. Els mossos els van detenir, van sortir el llibertat i la policia els va tornar a detenir per un altre robatori més a la mateixa església.
La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà (La Bisbal) van detenir els dies 4 i 8 de febrer, Anouar Z, de 23 anys d’edat i Abdelhadi E.K, de 28 anys d’edat, ambdós veïns de Palafrugell.
Els mossos van tenir coneixement, en data 3 de febrer de 2011, que el dia 31 de gener de 2011 s’havia produït un robatori amb força a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell. Concretament el rector de l’església va ser alertat que dos joves estaven forçant la caixa de les almoines. Quan va arribar a l’església, el rector va comprovar com cinc caixes havien estat forçades i s’havien endut els diners.
Els agents van iniciar les indagacions policials pertinents que els van portar, el dia 4 de febrer, a identificar i detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat.
Però en data 7 de febrer de 2011, els mossos d’esquadra van saber que el dia 3 de febrer s’hauria produït un altre robatori amb idèntiques característiques del qual no en tenien constància fins al moment. En aquesta ocasió també s’hauria sostret els diners de l’interior d’una altra caixa d’almoines.
Les indagacions policials van permetre saber que els autors serien, altra vegada, les dues persones detingudes el dia 4 de febrer. Per això el dia 8 de febrer se les va tornar a detenir per un altre robatori amb força a l’església.
Els detinguts, que en un primer moment no tenien antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal.

El més llegit

I després