I després

Noves xarxes de protecció a les cingleres i penya-segats dels parcs i accessos escolars

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu està fent un seguit d’actuacions a cingleres i penya-segats on qualsevol petit despreniment pot causar danys als usuaris de l’entorn.
En aquesta acció ja s’han posat les malles protectores a la Plaça Marsillach i actualment s’està actuant al parc del Molí de Vent.
Una altra que ja s’està acordant amb la propietat és la del camí d’accés a l’IES Sant Elm (carrer de l’Abat Sunyer on, provisionalment, s’hi ha instal·lat uns blocs de ciment (new-jerseys) per allunyar als usuaris del centre escolar de qualsevol despreniment.
Ja s’ha arribat a un acord amb el propietari per tal de adossar-hi la xarxa, al temps que s’hi construirà un mur de formigó, de protecció, al llarg del recorregut, una demanda de la direcció del centre amb qui s’estan coordinant diverses millores a tota la zona.
Una altra que es contemplarà posteriorment, és la cinglera en la confluència del Passeig del President Irla amb l’Avinguda de Sant Elm que ja fa uns anys es va protegir però on actualment només hi resten els ancoratges.

El més llegit

I després