I després

desmantellen plantacions de marihuana

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van detenir el dia 7 d’abril, una dona i un home, de 34 i 47 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Barberà del Vallès (Vallès Occidental) i Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Segons informa l’Àrea de comunicació de Mossos d’Esquadra, arran de les queixes veïnals per forta olor a marihuana en un domicili de la població de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i després de diversos dies de seguiment del cas, els mossos es van desplaçar fins al lloc el dia 7 d’abril a quarts d’una del migdia per tal de comprovar els fets.
En arribar al domicili van localitzar un vehicle estacionat davant de l’immoble que desprenia una forta olor a marihuana amb un home a l’interior.
La patrulla va identificar l’home i va escorcollar el cotxe. En l’escorcoll es va localitzar 6 bosses d’escombraries industrials plenes de restes de fulles de marihuana i sorra de planter.
L’home va manifestar que es trobava de lloguer en aquell domicili i que era la seva senyora la que es dedicava al cultiu de marihuana.
Els agents van comprovar que el domicili disposava de tots els estris (focus, transformadors, assecadors, testos…) per l’elaboració, cultiu i posterior venda de marihuana i 5,9 kg de cabdells de marihuana.
A més la dona estava defraudant a la companyia elèctrica, ja que es trobava connectada al quadre general de la llum.
La policia va detenir la dona com a presumpte autora d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
El mateix dia a quarts de cinc de la tarda, després de tres mesos d’investigació, els mossos conjuntament amb la policia local de la localitat de Santa Cristina d’Aro, van realitzar un escorcoll en una masia de la població.
Durant la investigació, la policia va constatar que l’habitatge no disposava de subministrament d’energia elèctrica amb cap companyia per la qual cosa estava connectat directament a la xarxa elèctrica.
En l’escorcoll es va localitzar una plantació de 991 plantes de marihuana amb un pes total de 77kg i amb tota la infraestructura corresponent pel seu cultiu.
Els agents van detenir l’home que tenia la plantació a la masia, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
Els detinguts, sense antecedents, l’home va passar el dia 8 d’abril a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat i la dona serà citada properament per l’autoritat judicial.

El més llegit

I després