I després

Els Jardins del Monestir tornen a obrir al públic el 22 de maig

Després d'uns mesos tancat per la situació d'emergència sanitària, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que divendres, 22 de maig, els emblemàtics Jardins del Monestir reobriran les seves portes. S'hi haurà d'entrar amb mascareta i la seva capacitat estarà controlada per a evitar aglomeracions.

Compartiu aquesta història

Ja hi ha data per a la reobertura de portes dels Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols: divendres, 22 de maig. L’alcalde guixolenc, Carles Motas, ja va advertir a principis de setmana en el seu videomissatge diari de Facebook que el consistori estava treballant en la seva nova posada en marxa, i ara ja se n’han pogut saber els detalls.

El batlle ganxó ha comentat que la reobertura està enfocada a què els habitants de Sant Feliu “puguin passejar i relaxar-se” per aquest paratge natural. “És un privilegi tenir un tros de muntanya al cor de la ciutat“, ha afegit el mateix Motas, que ha aclarit que “es controlarà la capacitat per a evitar aglomeracions”. L’alcalde ha conclòs que per a accedir-hi serà necessari portar mascareta, ara que està en vigor la nova normativa sobre l’ús obligatori de la mascareta a l’espai públic o obert al públic.

Es podrà accedir a les instal·lacions dels Jardins del Monestir de 10h a 14h, al matí, i de 17h a 20h, a la tarda. En aquest sentit, és important remarcar que de 10h a 12h i de 19h a 20h l’ús serà preferent per a persones majors de 65 anys.

El més llegit

I després