I després

Els germans guixolencs Rubén i Borja Rodríguez acaben el Rally Dakar de l’Aràbia Saudita en 45a posició

Els germans Borja i Rubén Rodríguez, naturals de Sant Feliu de Guíxols, han entrat al selecte club de finishers de la història dels Rally Dakar. I és que, després de gairebé dues setmanes i més de 7.600 quilòmetres de desert, els pilots van creuar divendres passat, 15 de gener de 2021, la meta final de la duríssima prova de motor, enguany celebrada a l’Aràbia Saudita.

Compartiu aquesta història

Rubén i Borja Rodríguez, nascuts i criats a la ciutat guixolenca, però instal·lats des de fa anys a la població murciana d’Águilas, portaven molt de temps preparant-se per al Dakar. Hi anaven amb l’únic objectiu de creuar la línia d’arribada, fita assolida i amb nota. Després de gairebé 80 hores de conducció, els germans van aconseguir classificar-se en 45a posició d’un total de més de 60 cotxes participants, dada gens menyspreable. El turisme de competició de l’equip Automotor 4×4 es va quedar a 35 hores de l’automòbil vencedor, pilotat pel veterà Stéphane Peterhansel.

A banda de la categoria de cotxes, l’equip liderat pels Rodríguez també es va presentar i va acabar el Dakar en la modalitat de vehicles lleugers. La parella formada per Pablo Olivas i Raul Ortiz, al capdavant d’un buggy 4×4, van quedar en 39a plaça.

L’equip va informar dissabte pel seu perfil de Facebook que el seu personal ja està de tornada a la regió de Múrcia. L’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ja s’ha posat en contacte amb els corredors per a felicitar-los per haver completat la prova.