I després

Detingut un home a Sant Feliu per provocar diversos incendis

Segons informa l’ACN, els Mossos d’Esquadra han detingut a Sant Feliu de Guíxols un home de 35 anys, veí de Reus, per calar foc a quatre cotxes, una moto i dos contenidors de Sant Feliu de Guíxols i Palamós.

Compartiu aquesta història

Segons informa l’ACN, els Mossos d’Esquadra han detingut a Sant Feliu de Guíxols un home de 35 anys, veí de Reus, per calar foc a quatre cotxes, una moto i dos contenidors de Sant Feliu de Guíxols i Palamós. Se l’acusa d’incendi i danys. La policia l’ha enxampat aquesta matinada de diumenge 17 a dilluns 18 de gener a l’Avinguda Canàries de la ciutat.

Cap a les quatre de la matinada, una patrulla de Mossos d’Esquadra ha anat fins al carrer Joan Camisó de Sant Feliu perquè hi cremava un cotxe. Un cop allà, han rebut un altre avís d’incendi; en aquest cas cremaven uns contenidors al carrer Cabanyes i les flames també havien afectat un vehicle.

Poc després, els agents han localitzat un home a l’avinguda Canàries. Portava un encenedor al damunt i ja era conegut per la policia. Al llarg de la setmana passada se l’havia arribat a identificar fins a tres cops per cremar cartrons al carrer. A més, la Policia Local de Calonge i Sant Antoni també l’havia localitzat just al davant d’un altre cotxe que s’havia cremat en aquell municipi.

L’home, que es troba a comissaria, passarà properament a disposició judicial als jutjats de Sant Feliu.

El més llegit

I després