I després

Els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols i l’Associació Cultural Aleph, comencen la temporada de tardor amb una ruta d’art

El 25 d'octubre, els Amics de Museu i l'Associació Cultural Aleph han organitzat una sortida a Perpinyà i a Ceret per gaudir de 2 exposicions úniques. Per una banda la col·lecció que André Masson va pintar a Ceret. Els entorns de la població i el seu paisatge. Aquesta és considerada d'Interès Nacional per l'Estat Francès.

Compartiu aquesta història

El 25 d’octubre, els Amics de Museu i l’Associació Cultural Aleph han organitzat una sortida a Perpinyà i a Ceret per gaudir de 2 exposicions úniques. Per una banda la col·lecció que André Masson va pintar a Ceret. Els entorns de la població i el seu paisatge. Aquesta és considerada d’Interès Nacional per l’Estat Francès.

L’altre exposició, a Perpinyà, mostra dos dels millors escultors del tombant del segle XIX i XX. August Rodin i Arístides Maillol. Es podrà veure, entre altres, les obres El Pensador i La Mediterrània, pot ser les obres més representatives d’aquests dos gegants de l’escultura.

La sortida: el divendres 25 d’octubre.
Inscripcions a l’oficina de turisme en horari habitual.
Tiquets: 40 € socis d’Amics del Museu i d’Aleph. 45 € no socis.
El dinar, a Ceret, és lliure.

El més llegit

I després