I després

Elling, amb el guanyador d’un Goya David Verdaguer, al Guíxols Escena

És la història de dues persones que viuen recloses en un hospital psiquiàtric i son enviades a un pis d’adaptació per a preparar-se per a la vida “normal”, una història d’amistat que traspassa els convencionalismes socials

Compartiu aquesta història

Ja estan a la venda les entrades per les obres que conformen aquesta nova edició del certamen de teatre professional Guíxols Escena que tindrà lloc els propers mesos al Teatre Auditor Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

Una de les propostes que en formen part és l’obra Elling protagonitzada pel recentment premiat amb un Goya, David Verdaguer, per Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i Queralt Casasayas.

Aquesta obra és una història d’amistat que traspassa els convencionalismes socials, “sorprenentment i magníficament interpretada” destaquen des de l’organització. La proposta teatral afirma que “a través de la poesia, l’amor i l’amistat, hi ha un camí per a l’esperança”.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, es mostra molt satisfet per les obres “d’alt nivell” que arriben a la ciutat i també de que el premiat David Verdaguer sigui un dels protagonistes a l’escenari teatral de Sant Feliu.

L’obra explica que Elling i Yarne, dues persones que viuen recloses en un hospital psiquiàtric, són enviats pel govern a un pis d’adaptació de cara a preparar-se per a la vida “normal”. Per a ells, dur a terme les activitats més elementals i corrents es converteix en un perillós safari per la jungla urbana.

Es podrà veure el dissabte 18 de maig a les 20.30 hores. Podeu accedir a la venda d’entrades aquí sota, on també trobareu totes les propostes que formen part d’aquesta nova edició del teatre professional de Sant Feliu.

El més llegit

I després