I després

El Cor de Maria-Sant Josep engegarà un programa de benestar emocional que atendrà alumnes, docents i famílies

En aquesta iniciativa pionera a la zona, s'hi treballaran les habilitats socials i l’educació emocional per gestionar-se millor, ser més feliç i obtenir l'equilibri

Compartiu aquesta història

El CE Cor de MariaSant Josep engegarà el proper curs 2024-2025 un programa de benestar emocional i salut mental, conegut com a ‘Nord’, per “la gran importància i transcendència d’una correcta autogestió de la vida de les persones”, destaquen des del centre.

La seva directora, Cristina Carrión, explica que han trobat molt necessari posar el focus en aquesta qüestió.

Segons destaca la directora, s’hi treballaran temes “esencials” com ara les habilitats socials o l’educació emocional. Aquest treball es farà entre l’alumnat dels 3 fins als 16 anys i de manera setmanal.

Carrión afirma que aquesta programa “funcionarà” i servirà per donar “unes eines” per “autoconèixer-se i gestionar-se millor, per ser molt més feliç i equilibrat” i així convertir-se en una persona “que també eduqui a d’altres persones d’aquesta manera”.

Nord és un programa pioner basat en estudis que demostren els bons resultats de projectes d’aquest estil  i “estem convençuts que els resultats seran molt positius i ajudaran profundament al present i al futur de les persones que integren tots els sectors de la comunitat educativa”, afirmen des del centre.

El més llegit

I després