L’Espai Carmen Thyssen segueix organitzant activitats paral·leles a l’exposició “La Il·lusió del Far West” i en aquesta ocasió ha preparat, especialment per a la gent gran, un cicle de cinema sobre el Far West als coneguts cinemes Truffaut de Girona.

Àngel Quintana, professor d’història del Cinema de la Universitat de Girona realitzarà la introducció de les dues pel·lícules: “Apache” (1954, Robert Aldrich) amb Burt Lancaster com a protagonista el proper dijous 6 d’octubre a les 20.30h i “Winchester 73” (1950, Anthony Mann) el dijous 20 d’octubre, també a les 20.30h i protagonitzada per James Stewart.

Els dos films han estat considerats emblemàtics del gènere del western i en el seu moment han estat artífexs en la construcció del mite que explica l’exposició “La Il·lusió del Far West” , que es pot veure fins el 30 d’octubre a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols.

Pilar Giró, directora artística de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols explica “aquesta activitat va dedicada especialment al públic adult. Ells de petits jugaven a indis i cowboys, però a més, de joves eren el públic d’aquestes pel·lícules. Volem tornar a reviure amb ells aquells moments i per això els convidem a venir al cinema.”

INFO SOBRE L’EXPOSICIÓ:

”La il·lusió del Far West”
Del 25 de juny al 30 d’octubre de 2016 

Espai Carmen Thyssen
Plaça del Monestir, s/n
17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona
http://www.espaicarmenthyssen.com/es/

Horaris
Del 12/09 al 30/10: de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 15h a 18h i els dissabtes i diumenges de 10h a 19h.
Reserva a través del web: www.espaicarmenthyssen.com
Entrada: 7€, Entrada reduïda: 5€, Entrada infantil: 3€, Entrada per grups: 5€

Per veure vídeos promocionals: https://vimeo.com/album/4073103