I després

CONGELACIÓ D’IMPOSTOS I TAXES PEL 2017 A SFG

Compartiu aquesta història

El passat dijous el Ple va aprovar la proposta de modificació de les ordenances fiscals per l’any 2017 així com l’ordenança de tarifes de l’estacionament limitat de vehicles en la via pública i altres zones també per a l’any vinent.

El regidor d’Hisenda, Josep Melcior Muñoz declarava en finalitzar el Ple que “bàsicament es tracta d’una congelació i això implica que en l’exercici 2017 no hi haurà cap puja ni en els impostos i en les taxes i que es consolida la rebaixa, que en el cas de l’IBI, es va realitzar en les ordenances del 2016”.

En el cas de l’estacionament de vehicles, declarava que no es tracta de cap pujada en la tarifa sinó en un canvi en el regim d’anulació de la denúncia que fins ara estava a 4 euros per temps exhaurit i a 6 euros per no posar el tiquet. Queda el mateix import de 4 euros per temps exhaurit amb un màxim d’una hora de permissivitat, de 8 euros per anulació de denúncia per temps exhaurit de més d’una hora, i de 12 euros per anulació de denúncia per no treure el tiquet. Fins ara sortia més a compte no treure tiquet i aquesta és la principal modificació que s’hi contempla.

L’aprovació de la proposta , oberta a al.legacions i aportacions anunciades pels grups de l’oposició, forma part dels treballs previs a l’elaboració del pressupost del 2017 que segons declarava el regidor, es té la voluntat que estigui operatiu a partir de l’1 de gener de 2017.

El més llegit

I després