I després

El Thyssen de SFG ja és obert a tot el públic

Compartiu aquesta història

Més d’un miler de persones van assistir dissabte al vespre a la inauguració de la segona exposició temporal de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que porta per títol Sisley-Kandinsky-Hopper, segons informa el Diari de Girona.
A l’acte hi van participar la baronessa Carmen Thyssen, que ha cedit una cinquantena de quadres de la seva col·leccció per a la mostra dedicada al paisatge, la comissària de l’exposició, Pilar Giró, l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut.
També hi van ser els directors del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i del Carmen Thyssen de Màlaga, les dues institucions que acullen habitualment les 54 obres cedides per a l’exposició ganxona i que representen l’evolució de la pintura paisatgísitca des de mitjans del segle XIX fins a la meitat del XX.
Dividida en tres grans blocs temàtics, l’exposició proposa un diàleg entre l’art europeu i americà amb obres d’artistes internacionals com d’Alfred Sisley, Paul Gauguin, Edward Hopper o Wassily Kandinsky, amb pintors catalans com Eliseu Meifrèn, Ramon Martí i Alsina i Josep Amat.
Amb aquesta inauguració oficial es dóna el tret de sortida a l’exhibició, que es pot veure des de diumenge, en que ja hi varen assistir prop de 350 persones, i fins al proper 13 d’octubre a les dependències del Palau de l’Abat del Monestir ganxó.

El més llegit

I després