El Thyssen de SFG ja és obert a tot el públic

Més d’un miler de persones van assistir dissabte al vespre a la inauguració de la segona exposició temporal de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que porta per títol Sisley-Kandinsky-Hopper, segons informa el Diari de Girona.
A l’acte hi van participar la baronessa Carmen Thyssen, que ha cedit una cinquantena de quadres de la seva col·leccció per a la mostra dedicada al paisatge, la comissària de l’exposició, Pilar Giró, l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut.
També hi van ser els directors del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i del Carmen Thyssen de Màlaga, les dues institucions que acullen habitualment les 54 obres cedides per a l’exposició ganxona i que representen l’evolució de la pintura paisatgísitca des de mitjans del segle XIX fins a la meitat del XX.
Dividida en tres grans blocs temàtics, l’exposició proposa un diàleg entre l’art europeu i americà amb obres d’artistes internacionals com d’Alfred Sisley, Paul Gauguin, Edward Hopper o Wassily Kandinsky, amb pintors catalans com Eliseu Meifrèn, Ramon Martí i Alsina i Josep Amat.
Amb aquesta inauguració oficial es dóna el tret de sortida a l’exhibició, que es pot veure des de diumenge, en que ja hi varen assistir prop de 350 persones, i fins al proper 13 d’octubre a les dependències del Palau de l’Abat del Monestir ganxó.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació