I després

El Síndic de Sant Feliu, José Luís Mayo, va presentar la Memòria 2010 al Ple

Compartiu aquesta història

En el Ple de dijous es va comptar amb la presència del Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo, que va centrar la seva primera part del discurs en l’apartat polític tot fent pedagogia de la seva figura envers l’administració i els ciutadans i marcant els comportaments ètics que considera que han de tenir els polítics.

Mayo, que va ser professor de diversos regidors, va aprofitar per glosar i dimensionar la figura de l’alcalde Josep Vicente posant-lo com a exemple d’honestedat política i fidelitat a unes idees dins del que va anomenar com a utopies possibles.

En les metàfores i cites del Síndic es va poder llegir, entre línies, com renyava als presents per diversos episodis i comportaments polítics dels darrers temps i va reconèixer, en declaracions posteriors a la nostra emissora, que o bé no les va saber transmetre o bé els representants ho varen deixar de cantó atesos els elogis que va rebre de tots els portaveus per la seva tasca.

L’alcalde declarava a RSF que a partir d’ara el Síndic podrà actuar d’ofici i que per aquesta raó tindrà lliure accés a les instàncies dels ciutadans que Joan Alfons Albó reconeixia que en masses ocasions queden sense resposta per no seguir els itineraris oportuns, la qual cosa, a petició del Síndic, cal reconduir per evitar els silencis administratius.

A continuació adjuntem tota la informació i el discurs del Síndic aportada als integrants del Ple per si és del vostre interès:

Discurs presentació

Resum

 

 

El més llegit

I després