I després

El SIAD de Sant Feliu organitza un grup de suport emocional pel context actual de pandèmia

En temps de pandèmia, crisi sanitària, incertesa econòmica i manca global de seguretat és humà que apareguin sentiments d’angoixa, ansietat o tristesa. És per això que el SIAD proposa un taller virtual per posar en comú aquestes situacions i oferir eines per a gestionar-les.

Compartiu aquesta història

El SIAD de Sant Feliu de Guíxols, el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, ha preparat un conjunt de sessions en grup dedicades al suport a persones afectades psicològicament pel context actual. En temps de pandèmia, crisi sanitària, incertesa econòmica i manca global de seguretat és humà que apareguin sentiments d’angoixa, ansietat, tristesa o inclús irritabilitat. És per això que el SIAD proposa un taller virtual per posar en comú aquest tipus de situacions i pensaments i oferir eines per a gestionar-los i donar-los la volta.

Hi pot participar tothom, independentment de l’edat i del gènere, i tant si s’ha passat la Covid com si no. És un conjunt de quatre sessions totalment gratuïtes i que es faran els dimarts 9, 16 i 23 de febrer i el 2 de març de 15:15h a 16:15h a través de la plataforma de videotrucades Zoom. Això sí, es requerirà d’inscripció prèvia, atès que les places són limitades. Podeu demanar la vostra escrivint un correu electrònic a l’adreça psicologic@guixols.cat.

La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament guixolenc, Laura Serrano, comenta que el taller proposarà “pautes per a recuperar el benestar emocional que tant ens fa falta actualment”. “Convido tothom a qui la situació li estigui causant malestar psicològic a participar d’aquest grup de suport, sigui quin sigui l’origen d’aquest malestar”, ha afegit la mateixa edil.

El més llegit

I després