I després

El SIAD continua oferint el Servei Jurídic d’Igualtat

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, el SIAD de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, segueix oferint el Servei Jurídic d’Igualtat, que permet a la ciutadania, de manera telefònica, fer consultes sobre diversos aspectes com ara separacions, custòdies, incompliments en el pagament de pensions i règim de visites, entre altres.

Compartiu aquesta història

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, el SIAD de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, segueix oferint el Servei Jurídic d’Igualtat, que permet a la ciutadania, de manera telefònica, fer consultes sobre diversos aspectes com ara separacions, custòdies, incompliments en el pagament de pensions i règim de visites, agressions sexuals, assetjament o discriminació per raó de sexe, violència contra les dones, entre altres qüestions.

La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, Laura Serrano, explica que “és un servei obert a tota la ciutadania, però en especial a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat per raó de sexe”.

Les persones interessades poden trucar al telèfon 972.32.70.00, que està disponible de 9 del matí a 7 de la tarda de dilluns a diumenge, inclosos festius, per donar les seves dades perquè el SIAD s’hi posi en contacte. També es pot enviar un correu electrònic a igualtat@guixols.cat.

El més llegit

I després