I després

El SI critica la marxa del MIC i creu que aportava beneficis al conjunt de la Ciutat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu i el MIC continuen negociant la possibilitat de continuar col·laborant tot i que les quantitats que es consideren que s’han d’aportar, difereixen entre les parts.

Per aquest motiu en uns dies es definirà quina és l’aportació que hauran de fer els pares dels jugadors de les entitats esportives guixolenques que hi participin ja que el cost de la inscripció es de 90 € per cada jugador.

L’ajuntament farà una aportació per jugador que, segons l’alcalde, s’intentaria que s’acostés als 70 € ja que es considera que si bé no es pot afrontar la despesa de ser seu amb l’import que es demana (18.000 €), sí que desitgen que els jugadors ganxons que hi vulguin participar ho puguin fer.

Entretant les veus discordants continuen diferint de la decisió de l’Equip de Govern, com fou el cas, fa uns dies, des de Tots per Sant Feliu i, ara, des de Solidaritat Catalana Per la Independència (SI) de Sant Feliu que ha difós el següent comunicat:

Donat que l’equip de govern local (CiU + PSC-PSOE) ha decidit, per motius econòmics, que la nostra Ciutat deixi de ser seu de la Mediterranean Internacional Cup, MIC, a partir de l’edició de l’any 2012, Solidaritat Catalana per la Independència vol expressar el seu més absolut desacord amb aquesta decisió, que tant sols demostra el nul coneixement de la repercussió que aquest esdeveniment té per a la nostra Ciutat.

Un esdeveniment com aquest ha aportat, en els darrers anys, milers de visitants d’arreu del món a conèixer Sant Feliu de Guíxols, per tant, creiem que ha estat i hauria de continuar essent una magnífica promoció per a la nostra Ciutat, que suposa un benefici molt superior a l’import de 18.000€ que sembla ser que és el cost al qual no vol fer front l’Ajuntament.

Adduir que per suportar les despeses del MIC caldria retallar les subvencions a les entitats esportives municipals, és poc menys que una presa de pèl. Per aquest motiu, des de Solidaritat Catalana creiem, ja que l’equip de govern no ha trobat cap altra finançament pel MIC, que una font solidària seria que cadascun dels dotze regidors de l’equip de govern aportés, de forma proporcional al seu sou, un promig de 125€ al mes durant l’any 2012. Fent la multiplicació dóna exactament 18.000€. Segur que davant sous superiors a 3.000€ mensuals, aquesta quantitat seria mòdica.

 

El més llegit

I després