I després

El Servei d’Ocupació prepara la sisena edició de l’Enganxa’t

Compartiu aquesta història

El proper dia 30 de març el Monestir acollirà una nova edició d’aquestes jornades d’ocupació amb la voluntat de connectar a les empreses que tenen vacants a la nostra zona amb les persones interessades en trobar un lloc de feina.

Durant tot el matí, les empreses faran entrevistes ràpides als candidats que s’hagin apuntat a les ofertes. Marta Arcas, tècnica d’ocupació de l’Ajuntament, explica que un cop els candidats s’inscriuen a l’oferta de treball especial de l’Enganxa’t ja podran triar l’hora de l’entrevista.

 

L’any passat l’Enganxat va gestionar una 40a d’ofertes de feina de 23 empreses diferents. S’hi van inscriure unes 200 persones. Per a l’edició d’enguany ja han presentat ofertes empreses com Decathlon, Mifas, Mercadona, Neteja la Bruixa així com restaurants i hotels.

L’Enganxa’t obrirà portes a les 9h del matí i s’aniran fent entrevistes ràpides entre les empreses i els candidats. A més l’espai comptarà amb diferents estands d’informació laboral com el de la Fundació Gentis o de l’Oficina de treball de Palamós o del propi Servei d’Ocupació de Sant Feliu. Anna Laura Molero és tècnica responsable servei de desenvolupament econòmic local de l’Ajuntament.

 

Tant les empreses que vulguin oferir llocs de treball, com els sol·licitants de feina poden inscriure’s a l’Enganxa’t a través del web promocioeconomica.guixols.cat

El més llegit

I després