I després

El Servei d’Ocupació Juvenil de Sant Feliu treballa per millorar d’ocupabilitat i reduir l’abandonament escolar

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament a través d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya ha atès fins ara a 32 joves d'entre 16 i 29 anys dels quals 9 ja treballen i 4 han reprès els estudis

Compartiu aquesta història

Des del passat desembre, l’Ajuntament disposa d’un Servei d’Ocupació Juvenil que treballa per millorar l’ocupabilitat i reduir l’abandonament escolar dels joves d’entre 16 i 29 anys a través d’un acompanyament i orientació personalitzats a cada cas. Aquesta iniciativa arriba a la ciutat a través d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Fins ara, s’hi han atès 32 joves, 9 dels quals ja treballen i 4 han reprès els estudis. Marta Ramió Pérez, tècnica de suport a l’ocupació juvenil, explica com és la primera reunió amb els usuaris, en la qual es treballa per marcar uns objectius.

Entre altres aspectes, des d’aquest servei es treballa en l’autoconeixement, en com preparar un currículum o encarar una entrevista de feina. També s’hi ofereix un servei d’orientació formativa i es realitzen tallers als instituts de la ciutat.

Ramió destaca la importància d’aquesta iniciativa ja que afirma que és important que cadascun d’aquests joves brilli en totes les oportunitats que se’ls posin al davant.

La regidora d’Ocupació, Núria Cucharero, es mostra molt satisfeta pel funcionament dels primers 6 mesos del servei dirigit a aquest segment de població.

Les persones interessades en posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació Juvenil poden trucar al Servei d’Ocupació Municipal al 972 32 70 33 o enviar un correu electrònic a marta.ramio@guixols.cat.

El més llegit

I després