I després

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, explica les actuacions de la Policia Local aquests dies

En declaracions al programa informatiu de Ràdio Sant Feliu emès aquest dilluns 6 d’abril, el regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, ha facilitat alguns de les dades de les actuacions de la Policia Local de la ciutat en aquests dies, des que es va decretar l’estat d’alarma.

Compartiu aquesta història

En declaracions al programa informatiu de Ràdio Sant Feliu emès aquest dilluns 6 d’abril, el regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, ha facilitat algunes de les dades de les actuacions de la Policia Local de la ciutat en aquests dies, des que es va decretar l’estat d’alarma.

-341 controls a la ciutat per controlar la mobilitat de la gent, tant a peu com en vehicle. Segons el regidor “gràcies a aquest controls la mobilitat en vehicle a Sant Feliu ha baixat un 67% respecte a les dades anteriors a que es decretés l’estat d’alarma”.

-21 denúncies a persones que s’han saltat els protocols i han vingut a les seves segones residències.

-119 denúncies “per no respectar les condicions del confinament”.

-17 actuacions en establiments comercials “tancant-los per no ajustar-se a les condicions decretades”, explica el regidor.

Asurmendi també ha volgut destacar “una dada importantíssima” que són les “63 actuacions derivades d’assistències urgents a ciutadanes i ciutadans al seu propi domicili”: persones ferides, infarts, pèrdua de coneixement, atacs d’ansietat, entre altres.

El regidor ha demanat també “que la població es quedi confinada a casa” ja que amb això “estem estabilitzant tot el país i controlant l’índex de contagi a tota la ciutat”.

Asurmendi també ha volgut enviar un agraïment a les ciutadanes i ciutadanes pel confinament, ajudant a baixar així la taxa de contagi de la Covid-19. També ha mostrat el seu agraïment als agents de la Policia Local en aquest moments tan complicats, i que estan allargant les seves jornades laborals.
També a Protecció Civil per les diverses tasques que estan duent a terme aquests dies i als treballadors i treballadores de les residències de la gent gran.

El més llegit

I després