I després

Gran èxit de la donació de sang a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols va tancar aquest cap de setmana dues jornades de donacions de sang amb un èxit rotund. La ciutat va obrir el Pavelló Carles Nadal el passat divendres dia 3 i dissabte dia 4 per tal de col·laborar amb la crida que havia fet el Banc de Sang perquè la ciutadania anés a donar sang.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols va tancar aquest cap de setmana dues jornades de donacions de sang amb un èxit rotund. La ciutat va obrir el Pavelló Carles Nadal el passat divendres dia 3 i dissabte dia 4 per tal de col·laborar amb la crida que havia fet el Banc de Sang perquè la ciutadania anés a donar sang, ja que és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària als hospitals durant aquests dies. Així doncs, el divendres es van fer un total de 36 donacions, 6 oferiments i 2 donants nous i dissabte es van fer 78 donacions, 6 oferiments i 6 donants nous. Això suposa una xifra total de 114 donacions, que seran molt útilis al Banc de Sang.

Cal recordar que la donació de sang està permesa malgrat el confinament i, de fet, és mes necessària que mai per la situació d’emergència sanitària que estem vivint. Cal que es mantingui el ritme habitual de donacions, ja que la sang contina sent necessària durant l’epidèmia per als pacients amb tractaments de càncer, per accidents, parts amb complicacions, entre altres circumstàncies, i no es conserva durant gaire temps.

El més llegit

I després