I després

El PSC critica el protagonisme de l’alcalde en la batuda de la deixalleria i Motas atribueix les critiques a la seva frustració

Compartiu aquesta història

Només 24 hores després de la batuda que els cossos policials varen fer a la deixalleria de Sant Feliu amb la detenció de diversos indocumentats marroquins, l’acció ha passat al terreny polític. El PSC ha redactat una nota en la qual es qüestiona el protagonisme de l’alcalde, Carles Motas i es critica el poc interès de l’actual equip de govern envers el problema que fa més d’un any es genera en aquest equipament amb l’entrada dels intrusos fins i tot en presència de treballadors i usuaris. Entretant, Motas destaca la inoperància de l’antic govern en la solució del problema.
El primer secretari dels socialistes guixolencs, Juanjo Garcia Cañadas, atenia la trucada de RSF per tal de resumir, de viva veu, l’esperit de la nota a la qual s’ha afanyat a sortir al pas l’alcalde, Carles Motas.
Les dues parts coincideixen en què la construcció del mur (que té un cost de 56.000 euros) s’ha de realitzar però en l’apartat del les decisions, comportaments i protagonismes discrepen obertament com podeu escoltar continuació:

Veus Juanjo Garcia i Carles Motas:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/deixalleria.mp3]

El més llegit

I després