I després

EL PROJECTE DEL REGINA A EXPOSICIÓ PÚBLICA

Compartiu aquesta història

Mentre els ciutadans estan prou distrets amb l’espectacular enderroc de diverses propietats que donen a la Rambla del Portalet i carrer Sant Ramon entre les quals s’hi troben els antics hotels Les Noies i Rex i, per altra banda, s’anuncia que el Panorama Park sortirà a subhasta el primer trimestre del 2016, un altre dels edificis del patrimoni dels germans Joan i Francesc Anlló van cremant etapes per tornar a recuperar la seva activitat com és el cas de l’antic Hotel Regina, de la placeta Maragall, que en la seva anterior etapa comptava amb 44 habitacions en ple centre urbà.
Des del dilluns 21 de desembre i fins el divendres 21 de gener, l’Ajuntament de Sant Feliu té en exposició pública el pla de millora urbana per a la implantació hotelera d’aquesta activitat promoguda per l’entitat Hotel Regina Costa Brava S.L. amb un establiment de tres estrelles.
Segons va informar Economia Digital, la Generalitat va ingressar per la compra de l’hotel i dos solars, la quantitat de 371.435 euros. Per la seva banda el diari Expansión informava que el comprador era l’executiu Edouard Apalimov Gorbov, de procedència eslava, que apuntava que apareixia com a administrador de la societat abans esmentada en el Registre Mercantil, afegint que compta amb una llarga experiència en el sector a través d’altres establiments entre els quals s’inclou la gestió de la societat MedTur Costa Brava y el complex Apart Hotel Palamós.
Com a annex al Regina, funcionava en el carrer de la Creu l’Hotel Regente, el qual estava previst que es destinés a ús residencial (possiblement de protecció oficial) atès que la seva estructura no permet la construcció d’un establiment hoteler.
De moment no transcendeixen informacions d’altres establiments com el Mediterráneo (c/Penitència), el Rex II (c/Maragall) o bé l’Avenida (c/Maragall-Girona). Aquest darrer, que es pot destinar tant a ús residencial com hoteler, fou adquirit en subhasta per 312.664 euros pel grup immobiliari Barcelona Renta Corporación Real Estate, SA, societat que va comprar Les Noies i el Rex I i que posteriorment va revendre als actuals promotors de l’Hotel Elke.
En aquest àmbit urbà, entre carrer Algavira i Creu, els Anlló hi varen fer un gran menjador que donava servei a tots aquests hotels del centre on, amb un sol equip de cuina i sala, cobrien els àpats dels clients de tots aquests establiments a l’hora, gran part dels quals eren usuaris de les campanyes de l’Imserso.
Abans de l’estiu es va tornar a donar activitat, amb el nom d’Hostal del Chic, a l’antic Hostal Montserrat de la Rambla del Portalet que l’empresa dels Anlló utilitzava com a magatzem dels hotels de la societat que l’envoltaven.
De moment, la venda dels cinc establiments hotelers (Rex I, Les Noies, Montserrat, Regina i Avenida) ha suposat un ingrés total de d’1.489.009 euros a la Generalitat.
Arxiu de l’edicte d’exposició pública del pla de millora urbana: HOTEL REGINA

El més llegit

I després