I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

LA VIA FERRADA DE SFG NO S’HA DESMUNTAT
Els titulars de premsa sobre la Via Ferrada podrien confondre als seus usuaris habituals, i també als potencials, atès que el desmuntatge que varen realitzar els Agents Rurals tenien a veure amb el nou sector d’una ampliació que encara no havia entrat en servei i que ja s’havia acordat que durant un període de temps a l’any, l’esmentat tram quedaria fora de servei per deixar que les aus que van a niar en aquell punt concret poguessin fer-ho sense cap problema.
Per aquest motiu, i per contrastar les informacions que podien donar a entendre que l’equipament s’havia clausurat, l’Ajuntament ha fet pública una nota d’aclariment: NOTA VIA FERRADA

500 FERRATA

 

L’ALCALDE INICIA UNA RONDA DE VISITES ALS INSTITUTS
L’Ajuntament de Sant Feliu ha informat que la setmana anterior al Nadal, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, va iniciar una ronda de visites periòdiques als alumnes de secundària de la ciutat. Les trobades se seguiran fent un cop es reprengui el curs escolar passada la festivitat de Reis.
S’apunta que “en aquestes visites l’alcalde s’interessa per les inquietuds dels joves guixolencs, i comparteix amb ells una estona on es parla de diferents qüestions que preocupen els estudiants”.
No és l’únic col·lectiu que rep les visites de l’alcalde, ja que també manté, des de fa un mes i mig, trobades amb el món empresarial local, “per conèixer el pols de l’activitat econòmica, les seves preocupacions i acostar l’administració local als empresaris i emprenedors”.

500 INSTITUTS

 

EL PORTALET OBERT AL TRÀNSIT FINS EL 4 DE GENER
Les obres del futur Hotel Elke continuen a bon ritme i actualment s’està enretirant la muntanya de runa que ha generat l’enderrocament de la majoria d’edificis, en els els solars dels quals s’hi construirà el futur hotel de quatre estrelles.
Com s’ha pogut comprovar pels conductors de la ciutat, aquests treballs han obligat a realitzar itineraris alternatius atès que, especialment la Rambla del Portalet, ha estat tancada al trànsit.
Des de l’Ajuntament s’ha anunciat que aquest pas restarà obert a la circulació de vehicles durant aquestes dates festives i fins el dia 4 de gener de 2016. Convé aclarir, però, que queda obert per circular però que no s’hi pot aparcar.

500 PORTALET

 

NOTA DE MOVIMENT D’ESQUERRES (MES)
El passat dimarts, 22 de desembre es varen celebrar al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu dos plens municipals, l’ordinari del mes i l’extraordinari, que, entre altres punts, contenia la proposta d’aprovació del pressupost de l’any vinent. Foren un total de sis hores en les quals hi va haver punts de fricció en diversos passatges que, a posteriori, han generat algunes opinions com la següent nota del Moviment d’Esquerres: NOTA DEL MES

500 MES

 

NETEJA, DESBROSSAMENT I CONDICIONAMENT DE LA RIERA DE LES COMES
Durant dotze dies, operaris han estat realitzat treballs de neteja, desbrossament i condicionament de la llera de la Riera de les Comes. S’ha netejat la superfície, s’han arrancat i extret elements que actuaven d’obstacle que futures pluges poguessin arrossegar i provocar inundacions en les finques que es troben a les seves vores.
L’acció forma part de les obres de prevenció, condicionament i millora que l’Ajuntament porta a terme per tal d’evitar les incidències que en diverses ocasions han afectat als propietaris del sector quan es produeixen fots aiguats a la ciutat.

500 COMES

 

ES PREPARA LA II QUINA INFANTIL DE L’ESPAI LA MILANA
Per aquestes dates s’estan celebrant a la sala Las Vegas les quines de l’A.D. Guíxols que després de les celebrades el 25 i 26 de desembre, tornaran l’1 i 6 de gener a les 18 h.
Prèviament, el 2 de gener , a les 18 h. i el 3 de gener a les 11 h. l’Espai La Milana organitza en el mateix espai la seva II Quina Infantil, dirigida exclusivament a nens i nenes de totes les edats, que en la seva primera edició va superar totes les expectatives.
Es tracta d’una activitat per compartir amb la família i els amics durant les festes de Nadal.
Els regals són donacions de més de 50 comerços, entitats i empreses de la ciutat i d’arreu de Catalunya, regals de proximitat, de qualitat i amb valors ètics per promocionar un consum responsable i respectuós.

500-QUINA

 

LA CAMBRA EN UN PROGRAMA D’INSERCIÓ LABORAL
La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha signat aquest mes de desembre un acord de col·laboració per participar al programa d’inserció socio-laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental “Junts Ho Podem Fer – Junts Som Capaços”, que promou Fundació MAPFRE des de 2010.
Aquest conveni permetrà impulsar trobades empresarials amb l’objectiu de fomentar la sensibilització i informació sobre el potencial professional que tenen aquestes persones, en risc d’exclusió social, així com per impulsar la seva integració en la societat.
Fins ara aquest programa ha fet possible que més de 2.850 empreses col·laborin activament amb aquesta iniciativa i ha facilitat la formació de més d’1.570 alumnes i la inserció de més d’1.850 persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

500 CAMBRA

 

 

 

 

El més llegit

I després