El programa d’Andreu Buenafuente i Berto Romero “Nadie sabe nada” al Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols, una de les propostes del Singlot Festival 2019

Els propers 4, 5, 6 i 7 de juliol arriba la cinquena edició del Singlot Festival, un festival creat i produït per El Terrat i The Project dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2019. Una mostra del millor talent nacional d’humor i comèdia on també s’impulsen nous projectes de companyies emergents i consolidades durant quatre dies arran de mar.
Un dels deu espectacles que s’oferiran aquesta edició serà el del dissabte 6 de juliol a la 13h, al Teatre Narcis Masferrer de Sant Feliu de Guíxols,  Nadie Sabe Nada, que és la improvisació i l’humor en estat pur l’èxit del qual és fruit de l’extraordinària complicitat artística entre Andreu Buenafuente i Berto Romero quan aprenen expressions noves com vivécdotas i dramécdotas, personas cánicas o canciones musicales i reflexionen sobre qüestions tan absurdes i hilarants com: a la Xina hi ha botigues de Tot a cent?, per què en els anuncis de Carolina Herrera no saben pronunciar Carolina Herrera? O per què en els casaments es crida visca els nuvis quan ja estan casats?


El programa s’emet cada dissabte de 13:00 h. a 14:00 h. a la Cadena SER i és dels podcasts d’humor més descarregats a Espanya arribant a 568.000 oients en directe per a la Cadena SER segons l’últim EGM.
El Singlot serà de nou l’escenari perfecte per fer una festa d’estiu per celebrar la ignorància i anar acomiadant la temporada.
Per venir de públic es segueix el mateix procediment de sempre: s’ha de tenir feta la petició i la convocatòria seguirà l’ordre d’arribada de les sol·licituds pendents.

Més informació.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació