I després

El Ple acorda que el Guíxols continuï explotant el bar dels balls de Festa Major

Compartiu aquesta història

La moció que IC-V EUiA ja va anunciar durant la Festa Major que presentaria al Ple sobre l’explotació del bar dels balls de Festa Major (que fa més de 10 anys que explota l’Ateneu Deportiu Guíxols), es va presentar dijous essent refusada per la majoria.

L’anunci realitzat l’agost ja va originar un debat en plena fira entre defensors i detractors que es va traslladar al Ple on, Jesús Fernández, va exposar que totes les entitats haurien de tenir accés a la seva explotació tot recalcant que no era una moció contra ningú sinó a favor de tots. Fernández era conscient que els membres de la junta de l’Ateneu es varen sentir molt molestos per aquest anunci i demanava un protocol on totes aquestes qüestions quedessin reflectides..

Per la seva banda, Jordi Vilà d’ERC, va fer un plantejament que anava més enllà de la moció tot considerant que tots els grups i associacions implicades s’han de replantejar la Festa Major i, especialment, una fira que pot morir d’èxit tant per la participació com per la capacitat del recinte. I sense voler esquivar el tema, dins del mateix context, es va decantar per votar a favor de la moció presentada coincidint amb Jesús Fernández que cal posar ordre per evitar greuges comparatius i altres problemes.

Tots per Sant Feliu va dir que dintre de la seva formació hi havia opinions diverses i evitaven pronunciar-se com a grup i, per tant, es va donar llibertat de vot als seus regidors..

Pere Albó, portaveu del Govern de CiU-PSC, es va mostrar molt prudent en el plantejament donant a entendre que és una qüestió que cal tractar en conjunt i no a partir d’un cas individual, assegurant que estan de part de totes les entitats i que, partint d’aquesta premissa, es comprometien a ordenar la situació sense que hi hagin guanyadors ni perdedors, sinó amb un anàlisi serè, integrador i consensuat.

Per tant, per no remoure la qüestió i a l’espera de nous plantejaments, l’Equip de Govern va votar en contra de la moció més dos vots de TSF, els vots a favor d’ERC, IC-V EUiA més un de TSF i dues abstencions de TSF.

Al final del Ple l’alcalde, Joan Alfons Albó, va dir que cal valorar els més de 100 anys d’existència de l’Ateneu i que, segurament, la concessió continuarà essent per als blaugranes.

El més llegit

I després