De cara al proper Ple Municipal Ordinari de l’ajuntament de Sant Feliu -dijous 29 de novembre a les 21 hores- el grup municipal del PDeCAT presentarà una proposta per a incentivar econòmicament la rehabilitació d’habitatges a la ciutat.

Segons expliquen des de la formació:

Per tal d’aconseguir els objectius climàtics i d’energia marcats per la comunitat europea,  l’Estat i la Generalitat ofereixen diferents plans d’acció amb ajudes per incentivar la transformació cap a la gestió sostenible dels recursos.  La nostra proposta és complementar aquests ajuts per afavorir la rehabilitació d’habitatges i fer créixer l’activitat econòmica a la ciutat.

Des del grup encapçalat per la regidora Dolors Ligero, aquesta iniciativa ajudaria, entre altres coses, a una reducció de la despesa energètica garantint un estalvi a les famílies.
També afirmen que milloraria visualment el parc immobiliari contruït ja que s’actuaria sobre façanes i teulats dels edifics.

Des del PDeCAT expliquen que això provocaria l’“establiment de Sant Feliu de Guíxols com a model d’eficiència energètica i gestió sostenible dels recursos i com a municipi pioner en l’aplicació de directives europees i plans estatals i autonòmics”.

Podeu consultar tota la proposta, aquí.