I després

EL PDECAT PRESENTA UNES AL.LEGACIONS AL PROJECTE DE REURBANITZACIÓ DEL CARRER GIRONA

Compartiu aquesta història

El grup municipal del PDeCAT presenta unes al.legacions al projecte de reurbanizació del carrer Girona proposat per l’equip de govern de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El PDeCAT afirma que “comparteix la necessitat de reurbanitzar el carrer Girona, un carrer molt transitat tant per vehicles com per vianants, que comunica la part alta de la ciutat amb la part baixa i que actualment presenta unes voreres i un vial molt deteriorats que precisen d’una renovació, així com de l’actualització de tots el serveis públics”.

La formació encapçalada per Dolors Ligero comenta, però, que “diferim en el projecte proposat pel govern, en concret en la secció del carrer”.

Proposta del PDeCAT

Segons el PDeCAT “el projecte del govern preveu un vial a la mateixa alçada per a vianants i vehicles, amb una vorera de 80 cm totalment desprotegida, un vial central molt just per a camions de bombers i serveis i una altra vorera de 120 cm. protegida amb una rengla de pilones” i des de la formació de Ligero creuen que “la seguretat dels veïns és prioritària i unes voreres altes protegeixen dels vehicles a més de canalitzar millor l’aigua en cas de pluja”.

Teniu accés a l’escrit complet aquí.

El més llegit

I després