I després

El PDECAT LAMENTA LA PÈRDUA D’UNA OPORTUNITAT DE PROMOCIÓ CULTURAL DE LA CIUTAT

Compartiu aquesta història

El grup municipal del PDeCAT, encapçalat per Dolors Ligero, afirma que Sant Feliu “ha perdut una nova oportunitat de promoció de la ciutat. Una promoció cultural i gratuïta que s’ha deixat perdre per les decisions de l’equip de govern”.

En l’escrit que han fet arribar comenten que del 19 al 22 del passat mes es va celebrar a Barcelona el Congrés Internacional de Museus d’Història de la Medicina en col·laboració amb l’EAMHMS i la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica. Aquesta activitat comptava amb el suport d’altres institucions catalanes, acadèmiques i universitàries, relacionades amb el món de la salut i amb més de 100 professionals procedents de tot el món.

Des del PDeCAT afirmen que “a la legislatura anterior, el nostre govern va gestionar perquè Sant Feliu fos la seu del 50% de les 40 conferències que s’han celebrat” i que això era “un bon aparador per promocionar Sant Feliu”.

El grup de Ligero afirma que “el fet que l’equip de govern hagi desmantellat l’Exposició del Metge Rural i la de Curar-se en salut, en la qual va col·laborar el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, ha estat el motiu principal per tal que l’organització del congrés anul.lés la participació de la nostra ciutat en aquest esdeveniment”.

Podeu consultar la nota completa clicant aquí.

El més llegit

I després