I després

2 NOTÍCIES SOLIDÀRIES DE PALAMÓS

Compartiu aquesta història

CURSA DOBSTACLES PER RECAPTAR FONS PER A LONCOLLIGA
La platja de Castell i l’entorn de Cap Roig seran el proper 8 de maig l’escenari pel qual transcorrerà la segona edició de l’OncoExtreme, una original cursa d’obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona, entitat dedicada a ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines.
La cursa, que transcorre per itineraris dels municipis de Palamós i Mont-ras, constarà de dos circuits circulars, un de 8 km i un altre de 15 km, amb sortida i arribada a la platja de Castell. Els participants hauran de superar al llarg del recorregut una vintena d’obstacles de diversa dificultat que han estat dissenyats per Xavier Adroher, impulsor de la prova. “El circuit de 15 km és assequible per a corredors habituals, mentre que el circuit curt està més pensat per fer en família i es pot fer també caminant”, explica Adroher, que afegeix que “els nens a partir de 10 anys poden superar els obstacles tot sols i els menors d’aquesta edat ho poden intentar amb l’ajuda dels seus pares”. Aquesta serà la segona edició de l’Oncoextreme, que l’any passat va aplegar 150 participants. Enguany s’espera doblar el nombre de participants i, com a novetat, les inscripcions es poden fer on line a través de la pàgina web de la Fundació Oncolliga Girona.
Enllaç inscripcions:
http://www.oncolligagirona.cat/esports/oncoextreme/inscripcions.html

ONCOXTREME3
EL PALAMÓS CLUB DE FUTBOL S’ADHEREIX AL DIA MUNDIAL DE LA FIBROMIÀLGIA

El proper dia 12 de Maig de 2016, se celebra el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica. El Palamós Club de Futbol s’adhereix a la celebració d’aquest dia mostrant el seu suport a totes les persones afectades per aquestes patologies i a les seves famílies. El club també s’adhereix al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica donant a l’Associació del Baix Empordà, que lluita contra aquesta malaltia, tota la recaptació del partit del diumenge 8 de maig de 2016 entre el Palamós CF i el Manlleu de la penúltima jornada del campionat de lliga de la Tercera Divisió. Els afectats de Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica sovint reivindiquen als poders públics la millora de dotacions i d’una atenció sanitària pública adequada, ja que les seves greus mancances obliguen a molts d’aquests malalts a acudir a la medicina privada, amb el sobre cost que això comporta.
L’objectiu d’aquest Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica és donar a conèixer a la població la situació d’aquests malalts, defensar els seus drets davant les institucions sanitàries i promoure la recerca.

fibromialgia5

El més llegit

I després