I després

EL FESTIVAL INCORPORA A LOQUILLO I 2 CELLOS

Compartiu aquesta història

Looquillo i 2Cellos, són les incorporacions que The Project han anunciat pel Festival de la Porta Ferrada d’enguany. Loquillo presentarà el seu nou CD Vientos del Este, i 2Cellos visiten Catalunya per primera vegada i en exclusiva
Per tant, finalment no seran 2 sinó 3 les bandes que pujaran a l’escenari de l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols la nit de l’1 d’agost. Als ja anunciats Izal i Elefantes s’afegeix Loquillo, cap de cartell, que arriba a la Porta Ferrada amb un nou treball discogràfic, Vientos del este, i un bon grapat d’excel.lents crítiques sota el braç. Una trobada de tres generacions amb els directes mes demolidors del pop-rock espanyol.
Dissabte 30 de juliol i en exclusiva, el festival presenta a Catalunya, en el que serà la primera presència en directe al nostre país, el fenomen mundial 2Cellos.
Uka Suka Sulic i Stjepan Hause desborden talent i passió. Això ha portat el seu projecte 2Cellos a obtenir un gran reconeixement internacional. El seu estil trenca les fronteres entre els diferents gèneres musicals, des de la clàssica i les composicions cinematogràfiques fins al pop i el hard rock. El seu directe no coneix límits i resulten tan impressionants interpretant Bach i Vivaldi com adaptant al seu particular format temes de Michael Jackson, AC/DC i Iron Maiden. Estrelles del YouTube, els directes i videoclips del duo de 2CELLOS reben milions de visites a la xarxa. La seva versió del Smooth Criminal de Michael Jackson té més de 25 milions i la seva versió de Thunderstruck porta, fins a la data, més de 50 milions.
Les entrades per Loquillo + Izal + Elefantes ja estan a la venda, i les de 2Cellos es podran adquirir a partir d’aquest dimarts 3 de maig a portaferrada.cat i a ticketmaster.es

El més llegit

I després