I després

El govern de Sant Feliu treballarà de manera “constant” i “presència continuada” per millorar i transformar la ciutat

Compartiu aquesta història

El Govern Local de Sant Feliu de Guíxols s’ha reorganitzat per encarar “amb intensitat” els propers quatre anys del mandat 2023-2027, formalitzant la seva ordenació interna en el Ple Municipal extraordinari celebrat aquest dijous al vespre al Saló de Plens del consistori.

El total de les dotze regidores i regidors de les formacions que governaran el consistori ganxó, 10 de Tots per Sant Feliu i 2 del PSC, s’han distribuït les funcions que faran en aquest mandat. Durant en ple també s’ha distribuït la seva presència en òrgans com ara la Junta de Govern Local, el Consell de Govern les Comissions Informatives o els òrgans col·legiats, entre altres.

El nou govern encara els propers 4 anys amb la voluntat de “treballar intensament” amb un “compromís ferm de dedicació des del minut zero, amb una adequada remuneració”, que en el cas del nostre municipi serà “per retribució, indemnització, assistència o dieta per als càrrecs electes”, afirmen.

El model que impulsarà l’alcalde, Carles Motas, serà amb un “treball continuat i presència constant arreu, totes les hores que calguin, per resoldre els problemes de la ciutadania des del minut zero i fer de Sant Feliu un lloc millor”.

La idea és liderar una transformació i millora de la ciutat, que expliquen que només es pot fer amb feina diària, dedicació constant i presència continuada d’un grup ampli de regidors amb forta presència i dedicació.

D’altra banda, destaquen que en aquest mandat s’ha retirat un càrrec de confiança que hi havia en l’anterior i es passa de les quatre dedicacions que hi havia en l’anterior mandat a les sis, cinc d’elles amb un 100% de la jornada i una al 75%. La idea del nou govern és tenir “un equip de persones permanentment enfrontant-se als problemes i mirant de resoldre’ls in situ, sobre el terreny, amb la màxima disponibilitat i diligència”.

Un dels canvis que prendran forma en el mandat que comença és la modificació dels horaris dels plens municipals, que passaran a fer-se a les 8 del vespre en comptes de la es 9 de la nit com fins ara.

El més llegit

I després