I després

El músic guixolenc, Adrian Milena, sorprèn amb el seu “Move your body”

Compartiu aquesta història

Aquests dies podem contemplar com un jove músic de Sant Feliu es troba a la graella de sortida d’una carrera musical que acaba de fer un salt de qualitat amb destí a la música electro-llatina que compta amb el ritme, la comercialitat i els mitjans per aportar un producte molt assequible pels incondicionals de les pistes de ball.

Es tracta de Adrián Milena que, juntament amb el seu germà, han estat combinant la seva formació de Los Brothers amb algunes incursions en el món del dance aportant temes als dobles recopilatoris d’estiu.

L’Adrian toca de peus a terra, és conscient que el món de la música és complicat i que cal un alt component de sort però també de treball, constància, perseverança i que cal, també, estar al 100% en tots els aspectes complementaris com imatge, sacrifici, il·lusió i esperit competitiu.

Ara, ha tingut l’oportunitat de creuar-se en el camí del productor musical, Isaac Luque, que ha treballat amb els tres davids: Bisbal, Bustamante i Civera, entre d’altres, i amb qui ha format un bon tàndem que ha desembocat en un projecte interessant a través d’un tema engrescador (Move your body), amb tots els ingredients per destinar-lo a les millors pistes de ball, embolcallat d’una bona promoció i d’un videoclip fresc i professional.

L’artista, que des de la seva adolescència ha trepitjat els escenaris, entra en una nova dimensió dins del món de la música amb un tema on no hi falta el spainglish ni tots els elements per deixar que el cos respongui als seus impulsos.

Adrian Milena sap que és una gran oportunitat per dedicar-se a allò que més li agrada i que forma part de la seva vida: la música. Fa anys que ho somia, que treballa per tenir una oportunitat i ja ha arribat. Ara cal un punt de sort ja que, pel que fa a les energies, n’hi sobren.

Podeu seguir la seva evolució mitjançant les xarxes socials:

Facebook: Adrian Milena Oficialfan Twiteer: @AdrianMilena

 

El més llegit

I després