I després

El Museu d’Història retrà homenatge a Néstor Sanchiz en una activitat sobre l’Ardenya prehistòrica

Tindrà lloc el dijous 28 de desembre a les 5 de la tarda a la Sala Abat Panyelles del Monestir

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols retrà un homenatge a Néstor Sanchiz, arqueòleg, artista, artesà i adobador d’objectes. Aquest homenatge es farà coincidint amb l’activitat ‘Néstor Sanchiz i l’Ardenya prehistòrica’ que se celebrarà a la Sala Abat Panyelles del Monestir el proper dijous 28 de desembre a les 5 de la tarda. També es podrà seguir en directe per streaming.

Segons destaca el Museu, l’homenatjat va ser “descobridor de l’importantíssim material del paleolític de la Selva i de nombrosos jaciments i megàlits al massís de l’Ardenya”. Néstor Sanchiz es mostra agradablement sorprès per la iniciativa.

El Museu d’Història recorda que Sanchiz “va formar part de l’equip que amb el Sr. Lluís Esteva va excavar diversos jaciments de diferents cronologies, juntament amb el seu germà Joan Sanchiz, Josep Escortell i altres col·laboradors”. L’homenatjat també és el soci fundador de l’entitat Ardenya Patrimoni i Natura.

Durant l’acte hi haurà reflexions que aniran a càrrec d’Eudald Carbonell i també unes converses on hi participaran també Narcís Soler i Xavier Niell. L’activitat és amb entrada lliure.

El més llegit

I després