I després

A les 8 del vespre començarà el Ple Municipal que portarà a aprovació el Pressupost General 2024 de l’Ajuntament

El podeu seguir en directe al 107 de la fm, online a radiosantfeliu.com i un cop acabi, en diferit, a alacarta.rsf.cat

Compartiu aquesta història

Avui dimarts a partir de les 8 del vespre començarà el Ple Municipal Ordinari de l’Ajuntament de Sant Feliu corresponent al mes de desembre. Entre les qüestions que s’hi tractaran hi haurà l’aprovació del Pressupost General del consistori pel proper 2024, que es va presentar fa uns dies i sobre el qual podeu trobar tota la informació fent clic aquí.

També s’hi tractaran altres qüestions, com ara l’aprovació de la modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora de l’Impost de Béns Immobles en l’article de recàrrec d’habitatge desocupat permanentment. També es tractaran el Pla Normatiu 2024, el projecte d’urbanització dels carrers Salvador Dalí i Pere Màrtir Estrada, o l’aprovació inicial del projecte de l’espai lliure de Mas Balmanya per a la construcció d’una bassa de laminació de la riera de Sant Amanç. El ple acabarà, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes. Podeu consultar l’odre del dia completa aquí.

El podreu seguir en directe per Ràdio Sant Feliu, al 107.0. També online, a radiosantfeliu.com i en diferit, un cop acabi, a alacarta.rsf.cat. Podeu consultar l’ordre del dia completa al web de la nostra emissora.

El més llegit

I després