I després

El Museu d’Història organitza dues activitats per commemorar els 25 anys de la Xarxa de Museus Marítims aquest dissabte

Es podrà veure l’audiovisual ‘Fustes i Canons’ de Ferran Massana i gaudir d’una tarda de portes obertes al Salvament Marítim amb chill out i copa de vi

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de la nostra ciutat ha organitzat dues activitats per aquest dissabte 8 de juny dins la celebració dels 25 anys de la xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, coneguda també com ‘La mar de museus’, de la qual en forma part. La tècnica de patrimoni, Emma Coll, ens parla dels objectiu d’aquesta xarxa.

Al matí es podrà veure l’audiovisual Fustes i Canons’ de Ferran Massana, obra que parteix d’una exposició temporal que es va poder visitar al Monestir i que portava el mateix nom.

Explica que durant el primer terç del segle XVIII, la ciutat de Sant Feliu va ser escollida per instal·lar a la seva badia unes drassanes reials per a la construcció de grans vaixells de guerra. L’exposició se centrava sobretot en la construcció dels vaixells fets a la ciutat, les seves aventures i singladures, i en com era la vida a bord. L’activitat és gratuïta i començarà a les 11.30 del matí.

Al segona proposta serà la tarda de portes obertes a l’edifici del Salvament Marítim, una de les seus del Museu d’Història, entre les 6 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre. Els assistents podran gaudir d’una zona chill out i d’una copa de vi gratuïta.

El més llegit

I després