I després

El Museu de la Pesca de Palamós organitza jornades de portes obertes

Compartiu aquesta història

Segons informa telepremsa.es, l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós organitza enguany jornades de portes oberts i visites guiades al Museu de la Pesca amb l’objectiu de seguir fomentar l’activitat cultural i l’exposició permanent d’aquest equipament cultural palamosí.
Aquestes activitats, totalment gratuïtes i obertes al públic en general, tenen lloc un cop al més. Per a les jornades de portes obertes de l’exposició permanent l’activitat té lloc els primers diumenges de mes, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. L’exposició permanent del Museu presenta de manera monogràfica el passat, present i futur de la pesca i dels pescadors, una temàtica que el fan únic a Catalunya i a tota la Mediterrània.
Pel què fa a les visites guiades gratuïtes, aquesta activitat es duu a terme coincidint principalment amb el tercer dissabte de cada mes i durant el matí.
Les visites guiades són a càrrec de tècnics de l’Àrea municipal de Cultura i Patrimoni adscrits al Museu de la Pesca que organitzen l’activitat al voltant de cadascuna de les seves especialitats. D’aquesta manera les visites guiades s’enfoquen des de la perspectiva de la restauració, del patrimoni, o bé de la recerca i l’investigació.
Precisament aquest pròxim dissabte 19 de febrer a partir de les 12 h, el tècnic de patrimoni marítim del Museu de la Pesca, farà un recorregut guiat i obert a tot el públic interessat, en el qual es mostraran i comentaran les peces d’interes nàutic i marítim que recull l’exposició permanent del museu palamosí, així com les embarcacions que formen part de la mostra flotant del propi Museu de la Pesca.

El més llegit

I després