I després

Dissabte se signa un conveni per preservar els fons documentals a la sub-comarca de la Vall d’Aro

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 19 de febrer l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols signarà un conveni de col·laboració amb la Fundació Moret i Marguí per a la recuperació, preservació i divulgació del patrimoni documental de la ciutat. Durant l’acte, que tindrà lloc al castell de Benedormiens (Castell d’Aro) a les 12 del migdia, la Fundació signarà un conveni de les mateixes característiques amb els Ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.
Amb aquest conveni es pretén treballar plegats per a sensibilitzar les persones, empreses i entitats de Sant Feliu de la importància de conservar la documentació i la memòria del passat, amb l’objectiu de llegar-la a les futures generacions. És en aquest sentit que ens plau fer-vos partícips de la signatura de l’esmentat conveni, així com de les diverses actuacions que s’aniran desenvolupant en el futur.
Seguidament a la signatura del conveni, s’oferirà un petit refrigeri als assistents.
Per a més informació, podeu contactar amb l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols (carretera de Girona, 45-47. Tel. 972 322593. ae/ arxiu@guixols.cat).

El més llegit

I després