I després

El mercat de Sant Feliu de Guíxols recupera l’afluència d’abans de la pandèmia i espera seguir creixent

Compartiu aquesta història

Ajuntament i paradistes reconeixen que la pandèmia ha fet valorar el producte de proximitat als ganxons

 

El mercat de Sant Feliu de Guíxols ha recuperat l’afluència de clients d’abans de la pandèmia. Des del sector reconeixen que, a banda dels dels compradors locals el mercat és un “atractiu” per a la gent de fora. “Es tracta d’un lloc on els turistes acaben anant i és un element potenciador de la nostra ciutat”, remarca la presidenta de l’Associació Guíxols Comerç, Alèxia Sánchez. Amb tot, Sánchez assenyala que és un “motor” de Sant Feliu de Guíxols i es mostra convençuda que “seguirà creixent”. Sánchez també assenyala que amb la pandèmia s’ha après a valorar més el producte de proximitat i el mercat és “el gran espai” d’aquest tipus d’aliments de quilòmetre zero.

En aquest sentit, la presidenta dels comerciants de Sant Feliu de Guíxols espera que es mantingui la tendència actual i aposta per “desastacionalitzar” la temporada. “El que volem és que l’afluència de visitants sigui alta durant tot l’any i no se centri en els tres mesos d’estiu”, ha remarcat.

Sánchez, però, posa en valor la importància del mercat de Sant Feliu com element vertebrador de la ciutadania ganxona i considera que es tracta d’un “punt de trobada” per als visitants de Sant Feliu de Guíxols, però també “cada vegada més” pels turistes. Per això, explica Sánchez, seguiran fent accions de promoció per tal de donar més presència als paradistes i els productes que venen.

L’Ajuntament dona suport

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu destaquen la importància que té el mercat per a la ciutat i es mostren satisfets perquè cada vegada hi ha més aposta pels productes de proximitat. “Estem contents, perquè hem notat que s’ha recuperat el nombre de clients que van al mercat”, remarca la regidora de Promoció Econòmica, Sònia Bartumeu.

El més llegit

I després