I després

El mercat cobert de Sant Feliu tancat tot el mes de novembre per les reformes

Compartiu aquesta història

Durant tot aquest mes de novembre el mercat cobert de Sant Feliu tanca les portes atès que les obres de reforma arriben a l’espai on fins ara hi havia activitat sense que, finalment, s’hagi habilitat cap espai alternatiu i, per tant, faran vacances durant tot el mes.

A l’edifici no s’hi havia realitzat cap reforma d’aquestes característiques des de la seva construcció i inauguració, l’any 1929, a partir del disseny de l’arquitecte Joan Bordàs. El cost dels treballs que s’hi estan realitzant s’acosten al milió i mig d’euros i afecten a tot l’edifici, conservant la seva estructura.

Ja s’ha enllestit el soterrani on entre altres millores s’ha fet la renovació de les cambres frigorífiques. També es farà la impermeabilització, canvi del terra, adequació de les condicions higièniques, la supressió de barreres arquitectòniques i la construcció d’un restaurant, totalment equipat, a un nivell superior que el de les parades, que també seran renovades. És per això que en pocs dies es farà la licitació tant de les parades com del restaurant.

Es pretén, doncs, fer una ordenació de l’activitat amb la intenció que el mercat cobert acabi essent el catalitzador del centre comercial del casc antic després de la pèrdua progressiva d’oferta i de la jubilació de molts comerciants històrics que oferiren els productes frescos, alguns durant generacions, al llarg dels gairebé vuitanta anys.

El més llegit

I després